Saturday, March 21, 2009

Ditanda lagi~

Beberapa minggu yang lalu,untuk kedua kalinya teratak saya ditanda oleh si penanda ini,senior saya ketika di MTANT dulu.Buat si penanda,terima kasih kerana sudi menanda dan saya memohon kemaafan kerna agak keterlewatan untuk membalas tandaan anda lantaran kesibukan yang membelit diri ketika ini.Apa yang perlu saya buat dari tandaan yang diberi adalah seperti yang tertulis di bawah ini >>

Instructions:-

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.




Ini adalah gambar yang terpilih setelah dua kali sesi pemilihan dibuat.Saya pilih folder ke-6 dari belakang kerana gambar folder ke-6 dari depan di My Pictures saya tidak dapat disiarkan atas sebab-sebab yang tiada ingin disengajakan.Kalau siar juga bisa terkantoi nanti,ehehe(",).Boleh kan,penanda?Sebab tiada pun arahan yang menyatakan harus mengambil gambar dari folder ke-6 arah mana.Hehe~

Erm,gambar ini diambil kira-kira dua tahun yang lalu bertempat di bilik kuliah Tahun 3 Banat,Maahad Tahfiz Al-Quran Negeri Terengganu pada bulan Mei,hari Rabu tahun 2007(Kalau tak silap,betul dah rasanya).Pada hari tersebut berlangsungnya Majlis Kesyukuran SPM bagi para pelajar yang telah berjaya dengan cemerlangnya dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia(SPM) 2006.

Kek ini telah ditaja oleh Dinamik Bakery Sdn Bhd dan rasanya sangat best,kata mereka yang berpeluang merasainya.Sebahagian daripada kami tidak dapat merasa kelazatan kek ini disebabkan terjadinya komplot "merompak" kek ini dari kelas pada petang Rabu itu di saat para banat sedang bertungkus lumus di dewan makan untuk membersihkan segala yang patut.Sape laa yang makan tu erk?Terfikir kembali,ehehe~

13 comments:

ekramhakim~ said...

banat mane dok taw maroh dok tentu pasal..siang banin dok dang nok makangggg.....

Wardatulhamra said...

ahha~
dok tau2.
dok terlibat dalam sesi itu.
(klu banin tlng basuh pinggan hr tu,xdok de nk maroh.hanya 3 je dr 15 yg baek ati tlng basuh pinggan nge periuk belange).

Anonymous said...

ku terfikir...

fushah2 dek=D

setuju dengan kenyataan yang benar dari Wardatulhamra itu. ^_~

>>yang juga berada di tempat kejadian

Wardatulhamra said...
This comment has been removed by the author.
Wardatulhamra said...

Ehhe~
Fushah?
Bile org teranung jupe sesame ye,xdok makne doh nok cakap fushah.
Hehe~
Terima kasih kerna bersetuju.
Hidup Banat!(kih3,xpasal jerk)
Papepon majlis nie ttp best,kenangan~

zahirahzahid said...

adoi~

Xdo makno eh..

Montang2 orang Ganu ado blog sumo eh. nak komen kat orang ganu yo..

xheran den do..pokok dek kau la..da bosar memasing..

Maleh den nak sebok hal memasing..

Haha~ Xpasal menyampok..xdo kono mengono langsung den kat sini.. =D

Jangan marah r..nnt kono jual.. =P

ekramhakim~ said...

3 orang hok baek ati tu la hok mari morocco tu hoo..op??huhuhu

tolong btol sket ayat tu erk..bukang 'merompak'!! mengambil hak kami yang dibuat macam harta milik kerajaan langit sndiri!!

dok pasal2 lepas tu ada orang kene gelor 'mek pinggan'..hoho..padan muka banat..

Wardatulhamra said...

=>zahirahzahid,

Ohho~

Tu deh!
Keluar bahaso ibundo eh.

Bersama memartabatkan bahaso ibundo memasing!

Ehhe~


=>ekramhakim,

Ahha~
3 pemilik hati mulia itu adalah
yang:-

1)Kini berada di Morocco
2)Kini berada di DQ
3)Kini menjadi Cikgu Tasmi'

Anda termasuk sekali kah?Ehhe~

Hak milik sendiri kah?
Ku terfikir~:p

Sian ngguh,mak ye wi name lawo buleh ke banin jadi "Mek Pinggan" pa.

X baik2,gi mtk maaf mule tu.
Huhu~

ekramhakim~ said...

huhu..taw jer 3 bujang lapok tu...kate org KB,"not me la..."

mane taw mok die wi name..mane la taw ayah die ke..tokki die ker..jiran lakang umoh die ke..

yang penting banin dok dang nok makanggg....huhu..

doh2 aar tu..gi jer keda cekgu rozak,mntk sute sorang..takyoh nok berebut2...

Wardatulhamra said...

Ahha~

That's right!Its not you!
Whatever la,excellent reporter,ehhe~

Syuh2!
Go back to your home and get your works.
Ehhe,
I'm so sorry Mr Melodi~
Lalalala~

@MBe said...

slm...wane kencang ngat sini nih.berat66 doh keram ning.ehem3...

yvpvyvhs said...

mencelah sikit..lor..ape kehai ni?sabar2 nabila..ni sesi bdebat ke ni?blhla nanti msuk pringkat sekolah2 rendah..ye dak?

Wardatulhamra said...

=>yvpvyvhs,

Ehhe~
xde pape lah Kak Dah.
Dok leh masuk doh debat skoloh rendah,
terlebih umur..
hehe~